Finn bortgjemte data med Kinetik Kraft

Med Kinetik Kraft får kundene våre en komplett digital oversikt over hva som skjer i kraftverkene, og får samtidig et verktøy som gir indikasjoner og svar på hva som bør prioriteres av vedlikehold.

Øvre Eiker Energi

“Løsningen gir ledelse og driftspersonell tilgang til alle nødvendige data fra kraftverkene i porteføljen for å kunne drifte anleggene effektivt, unngå kostbare havarier og utnytte restlevetiden til aggregatene maksimalt.”

Arne Hanto Moen
Arne Hanto Moen
Adm. dir, Øvre Eiker Energi

Har du full oversikt og kontroll på kraftverkene?

Med Kinetik Kraft får kundene våre en komplett digital oversikt over hva som skjer i kraftverkene. I tillegg får man et verktøy som gir analyser og svar på hvor og hva som bør prioriteres når vedlikehold skal planlegges.

Full oversikt

Kinetik Kraft gir unik innsikt i dataene som finnes i kraftverket, i sanntid. Er det noe på gang eller feil i kraftverket? Kinetik gir deg svar.

Produksjonsdata i sanntid

Kinetik henter data fra SCADA systemet, og presenterer dette i et brukervennlig og oversiktlig grensesnitt. Hvor mye produseres? Hva er temperaturen i styrelager akkurat nå? Dette er noe av det du enkelt vil kunne få svar på.

På farten eller på kontoret

Tjenesten tilbys som en nettbasert løsning som vil fungere like godt på en pc, som på mobiltelefon. Det betyr at det er enkelt å sjekke hvordan tilstanden er i kraftverket, uavhengig av hva slags enhet og hvor du måtte befinne deg.

Maskinlæring og kunstig intelligens

Ved hjelp av maskinlæring og kunstig intelligens fanger systemet opp trender før det oppstår en kostbar driftsstans eller havari. Med analyser som sammenligner predikerte verdier opp mot sanntidsdata, vil dere få svar på hvor dere bør prioritere vedlikehold.

Helse og økonomi

Ved hjelp av innsamlede data og andre kilder, vil komponenter og kraftverk få en tilstandskarakter. Svært nyttig i planlegging av vedlikehold.

Verdifullt styringsverktøy

Med tilstandskarakter på komponenter og kraftverk tilgjengelig, vil Kinetik gi gode indikasjoner på hvor vedlikehold bør utføres. Det gir også svar på estimert nedetid og hvilke kostnader det er snakk om dersom det skulle oppstå noe uventet.

Økonomisk innsikt

Ved hjelp av integrasjoner og de innsamlede data som finnes, kan man få en oversikt over inntjening, marginer og hvor mye kraftverkene har produsert for i tidsrommet som defineres. Innsikt, som gir høy verdi for de som har økonomisk ansvar for kraftverket.

Nyttig informasjon

Ved oppstart kan det gjennomføres en 3D-scan av kraftverket og området det ligger i. Med dette tilgjengelig vil det være mulig å visualisere ulike verdier som er nyttige i et kart, i sanntid. Eksempelvis vil det være mulig å visualisere hvor magasinmåling ligger og sanntidsverdi.

PRISER

Ingen skjulte priser

Skjulte priser eller pris på forespørsel er utrolig irriterende. Vi ønsker å være så transparente som mulig, derfor synliggjør vi hvor mye lisensen i utgangspunktet koster pr.mnd. *

1 kraftverk

4150kr/mnd

Pris pr. kraftverk, med ubegresent antall brukere. Med 1 lisens pr. kraftverk får dere tilgang til følgende:

  • Sanntidsovervåking

  • Analyse og maskinlæring

  • Økonomi og helse **

2-6 kraftverk

3550kr/mnd

Pris pr. kraftverk, med ubegresent antall brukere. Med 1 lisens pr. kraftverk får dere tilgang til følgende:

  • Sanntidsovervåking

  • Analyse og maskinlæring

  • Økonomi og helse **

7+ kraftverk

2850kr/mnd

Pris pr. kraftverk, med ubegresent antall brukere. Med 1 lisens pr. kraftverk får dere tilgang til følgende:

  • Sanntidsovervåking

  • Analyse og maskinlæring

  • Økonomi og helse **

* Det vil påløpe et engangsbeløp for implementering og oppstart, og dette vil prises i forkant basert på omfang.
** Under utvikling
Kinetik Nett leveres som en SaaS, som betyr at drift og vedlikehold er inkludert i prisen

Fortsatt nysgjerrig?Book en demo eller kontakt oss.